علل و خطرات خوابیدن با دهان باز

معایب خوابیدن با دهان باز
  • خوابیدن با دهان باز دلایل زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد و افرادی که با دهان باز می خوابند اغلب دچار پوسیدگی دندان ، خشکی دهان و لب می شوند.

    یک مطالعه جدید در مورد خوابیدن با دهان باز نشان می دهد که این می تواند تأثیر منفی بیشتری نسبت به نوشیدنی های لیمو بر روی دندان های شما داشته باشد. به طور طبیعی قادر به از بین بردن باکتری های موجود در دهان است ، باعث از بین رفتن آن می شود. تنفس از طریق دهان در شب به دلیل مسائلی مانند آلرژی ، بزرگ شدن لوزه ها ، انسداد سینوس ، عفونت و آپنه خواب بیشتر دیده می شود.

     

    خوابیدن با دهان باز: دلایل آن

    در مقاله قبلی توضیح دادیم که دلایل زیادی برای خوابیدن دهان باز کودکان وجود دارد. شایعترین علت آن گرفتگی بینی است. هنگام سرماخوردگی یا آلرژی ، نمی توانید از طریق بینی نفس بکشید.

     

    لوزه ها همچنین می توانند راه هوایی را مسدود کنند و تنفس دهانی را به راحت ترین راه برای جذب اکسیژن کافی انجام دهند. آسم یا سایر مشکلات تنفسی نیز می توانند در تنفس دهانی نقش داشته باشند. بنابراین ، هنگام تجربه این بیماری یا علائم ناخوشایند ، فرد باید از طریق دهان نفس بکشد.

     

    دو دلیل دیگر که دهان فرد در طول خواب باز می ماند مکیدن مداوم انگشت شست یا لکنت زبان است. مکیدن انگشت در کودکان یک رفتار متداول است ، اما وقتی در کودکی طولانی شود ، باعث باز شدن دهان کودک در هنگام خواب و احتمالاً از روی عادت می شود.

     

    لکنت از نظر فیزیولوژیکی بیشتر است. لکنت زبان در واقع اتصال قوی زبان به انتهای دهان است. این اتصال به شما اجازه حرکت کامل زبان را نمی دهد و اغلب منجر به مشکلات شیردهی در نوزادان می شود.

     

    موقعیت زبان تأثیر زیادی در تنفس دهانی دارد و افرادی که لکنت زبان دارند نمی توانند زبان خود را به درستی کنترل کنند ، این می تواند با یک جراحی ساده سرپایی درمان شود.

    آیا خوابیدن  با دهان باز بد است؟

    نفس کشیدن از طریق دهان در شب می تواند باعث بروز مشکلات آپنه خواب شود. آپنه خواب نوعی اختلال تنفسی است که منجر به خستگی مزمن می شود. هنگامی که فرد دچار آپنه خواب می شود ، در واقع شبانه از طریق دهان نفس می کشد و حتی اگر متوجه نشوند ، او را تا حدی بیدار می کند.

     

    افراد مبتلا به آپنه خواب در خواب کافی مشکل دارند. این کمبود خواب بر تمام فعالیت های روزمره و سلامت کلی تأثیر می گذارد. در کودکان ، این امر منجر به مشکلات تمرکز در مدرسه و احتمالاً عملکرد ضعیف می شود.

     

    عوارض جانبی خواب با دهان باز:

    گذشته از توجه به خواب کودک ، چند مورد وجود دارد که می توانید به دنبال آنها باشید تا تشخیص دهید کودک شب شما تنفس ضعیفی دارد.

     

    دهان خشک و لب های ترک خورده :

    هنگامی که از طریق بینی نفس می کشید ، سوراخ های بینی هوا را گرفته و آن را به دمای بدن تبدیل می کند و همچنین هوا را مرطوب می کند تا گلو خشک نشود. تنفس دهانی این کار را نمی کند. در عوض ، آنها هوای سرد و خشک را به ریه ها تزریق می کنند. این باعث خشکی دهان و ترک لب ها می شود.

     

    گرفتگی مزمن بینی:

    اگر کودک در طول روز نتواند از طریق بینی نفس بکشد ، قطعاً شب از طریق دهان نفس می کشد.

    تنفس بدبو :

    خشکی دهان بیشتر در معرض عفونت و باکتری است و باعث بوی بد دهان می شود.

    مشکلات خوابیدن با دهان باز برای اطرافیان

    دندان های گرازی:

    نفس کشیدن از طریق دهان باعث افزایش رشد فک بالا می شود. دندان های گراز ممکن است نشان دهنده تنفس مداوم و مزمن دهان باشد.

     

    عدم توجه به مدرسه یا خستگی بعد از خوابیدن در تمام شب:

    این می تواند نشان دهنده کیفیت پایین خواب به دلیل مشکلات تنفسی ضعیف باشد.

     

    بد شکلی:

    با رشد سر ، جمجمه و فک ، آنها با الگوی تنفس ما سازگار می شوند. نفس کشیدن از طریق دهان می تواند سقف دهان و موقعیت دندان ها و لب ها ، زبان و طعم را تحت تأثیر قرار دهد. از ویژگی های معمول صورت این افراد که از طریق دهان تنفس می کنند ، صورت باریک ، دندان های تنگ ، مجاری تنفسی باریک ، سوراخ های بینی بزرگتر و لب های خشک شده است.

     

    قورت دادن غیر عادی:

    نفس کشیدن از طریق دهان با بلع غیرطبیعی همراه است ، زیرا وقتی دهان شما خشک است ، احتمالاً به جای بستن دهان ، زبان خود را برای بلعیدن به جلو فشار می دهید. در بلع طبیعی ، زبان به سقف دهان فشار می آورد و امواجی ایجاد می کند که غذا را به معده و شکم می فرستد. با این حال ، تنفس از طریق دهان باعث می شود هوای بسیار بیشتری بلعید ، که می تواند در بازگشت معده تأثیر بگذارد.

     

    پوسیدگی دندان:

    بزاق عملکردهای بسیار مهمی دارد ، دهان را تمیز می کند و اسیدهای ناخواسته را از بین می برد و از مینای دندان محافظت می کند. هنگامی که دهان بزاق کمتری به دلیل تنفس دهان ترشح می کند ، pH پلاک میکروبی کاهش می یابد که باعث افزایش تعداد باکتریهای ناخواسته می شود. این امر احتمال پوسیدگی دندان را بسیار افزایش می دهد ، که در بدترین حالت ممکن است منجر به از دست دادن دندان شود.

    با دهان باز خوابیدن باعث خرابی دندان می شود

     

    این مطلب ادامه دارد …. .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    پنج × یک =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.