همه چیز درباره ایمپلنت یا کاشت دندان

آشنایی با ایمپلنت
  • قبل از مراجعه به دندانپزشک برای کاشت دندان ، می توانید این سوال را به سوالات که در مورد مزایا و معایب یا انواع و روش های کاشت دندان و هر چیز دیگری دارید پاسخ دهید.

    امروزه یکی از ایمن ترین راه حل ها برای حل مشکلات جدی دندان گزینه کاشت دندان است. این روش در حل مشکلات ظاهر و مقاومت دندان ها به طور حرفه ای و گسترده توسط بیماران و توسط دندانپزشکان متخصص و البته متخصص در سراسر جهان انتخاب می شود. تبدیل می شود. در این مقاله ، نگاهی کوتاه به روش کاشت ایمپلنت و پاسخ به سوالات رایج که اکثر مراجعه کنندگان قبل از مراجعه به مقاله دندانپزشکی در ذهن دارند ، خواهیم انداخت.

    ایمپلنت یا کاشت دندان

    کاشت یا ایمپلنتولوژی نتیجه جدیدترین تحقیقات و فناوری های جهان است. کاشت ایمپلنت های دندانی در فک درمان سختی نیست و هیچ عارضه ای ندارد. ایمپلنت های دندانی همان نقش دندان های اصلی را برای بیمار تا آخر عمر بازی می کنند. از بین روشهای مختلف جایگزینی ریشه دندان ، کاشت دندان بهترین گزینه است ، زیرا هم ریشه و هم تاج دندان را شامل می شود. کاشت شامل پین های باریکی است که از تیتانیوم خالص سازگار ساخته شده و درون استخوان فک قرار گرفته است. .

    چرا برخی افراد ایمپلنت می کنند؟

    انواع ایمپلنت کاشت دندان

    اولین سوالی که بیمار هنگام نیاز به کاشت به ذهن او خطور می کند این است که کدام نوع کاشت بهتر است. گاهی اوقات به دلیل انواع ایمپلنت های دندانی موجود در بازار (کره ای ، آمریکایی ، ایمپلنت ، ایمپلنت سوئیس ، کاشت sic و …) درمان وی را به تأخیر می اندازد. غافل از اینکه اکثر ایمپلنت ها مناسب هستند و فقط باید توسط متخصص انجام شود. مهارت دندانپزشک در درمان ایمپلنت بسیار مهم و ضروری است.

    مزایای استفاده از ایمپلنت و کاشت دندان

    کاشت گزینه خوبی برای موارد زیر است:

    افرادی که می خواهند دندانهایی داشته باشند که شباهت زیادی به دندانهای طبیعی دارند.

    افرادی که پروتز متحرک دارند نمی توانند به راحتی جویدند.

    کسانی که دندان های خود را از دست داده اند و نمی خواهند دندان مصنوعی متحرک داشته باشند.

    کسانی که به پل (پروتز ثابت) نیاز دارند اما نمی خواهند دندان های سالم مجاور حفره دندان از دست رفته آسیب ببینند یا تراشیده شوند.

    افرادی که به دلایل مختلف مانند پوسیدگی دندان ، بیماری لثه ، ضربه ، شکستگی و تصادف و غیره دندان های خود را از دست داده اند.

    سن مناسب برای کاشت ایمپلنت دندان

    اما ، در رابطه با سن مناسب برای کاشت دندان ، باید گفت که کاشت باید در سنی انجام شود که رشد فک و استخوان فرد مورد نظر کامل باشد. در زنان 16 ساله و مردان 18 ساله و بالاتر ، کاشت دندان مشکلی ایجاد نمی کند ، به عنوان مثال برای یک نوجوان 12 ساله که دندان های صندلی خود را از دست می دهد ، دندان های آنها بیشتر از سایر دندان ها مستعد پوسیدگی هستند. با این حال ، کاشت توصیه نمی شود ، اما باید به دلیل تمایل دندان های اطراف برای پر کردن آن ، مراقبت و حفظ سلامت بافت استخوان و فک و مدیریت فضا در آن ناحیه انجام شود ، به فرد اجازه می دهد تا به سن مطلوب برسد و سپس کاشت

    در چه سنی می توان ایمپلنت کرد؟

    عمر مفید بهترین نوع ایمپلنت کاشت دندان چقدر است؟

    کاشت دندان مادام العمر و در طول زندگی ادامه دارد. بعضی از دندانپزشکان می گویند بیمارانی داشته اند که تا 20 سال پیش این عمل را انجام داده اند و هنوز هم از آن دندان کاشته شده استفاده می کنند و مشکلی ندارند.

     در چه مواردی از ایمپلنت کاشت دندان استفاده می شود؟

    ایجاد فاصله بین دندانهای جلو به دلیل از دست دادن دندان به طوری که دندانهای مجاور طبیعی باشند.

    فاصله زیاد بین دندانها به دلیل از دست دادن یک یا چند دندان به طوری که دندانهای مجاور طبیعی باشند.

    هنگامی که یک یا چند دندان از انتهای هر قوس دندانی وجود ندارد و فقط یک طرف آن یک دندان عادی است.

    وقتی تمام دندانهای یک یا هر دو فک از بین رفته باشد.

    اگر فقط یک دندان از بین رفته باشد

    ایمپلنت یا کاشت دندان جلو

    یکی از مواردی که فرد نسبت به داشتن دندانی با ظاهری طبیعی حساسیت بیشتری دارد کاشت دندان جلو است ، زیرا هنگام صحبت و لبخند زدن بیشتر دیده می شود و بنابراین لازم است با یک متخصص مشورت کنید. برای پر کردن این فضای بدون دندان ، از روشی به نام پل استفاده می شود. در این روش درمانی لازم است دندانهای مجاور ناحیه بی دندانی بریده شود تا دندان جایگزین شود. از معایب این روش درمانی آسیب به دو دندان سالم است که منجر به پوسیدگی نیز می شود. بعلاوه ، چون استخوان تحریک نمی شود ، منجر به تحلیل تدریجی استخوان می شود.

    با این حال ، ایمپلنت های دندانی نه تنها به دندان های مجاور آسیب نمی رسانند ، بلکه کاشت ایمپلنت از تحلیل استخوان به دلیل تحریک استخوان ارتودنسی جلوگیری می کند. هزینه کاشت دندان جلو با دندانهای دیگر تفاوتی ندارد.

    مزایای ایمپلنت

    ایمپلنت و کاشت دندان برای چند دندان

    از پروتز متحرک معمولاً برای پر کردن این نوع ناحیه بی دندانی استفاده می شود. پروتزهای متحرک با قلاب در اطراف دندان قرار می گیرند. در این روش درمانی اگرچه نیازی به بریدن دندانهای مجاور نیست اما وزن و فشار پایه ها بر روی دندانهای پایه منجر به شل شدن دندانهای مجاور و در نتیجه پوسیدگی دندان می شود. در این حالت نیز با کاشت ، علاوه بر حفظ زیبایی ظاهری ، می توان از آسیب به دندان های سالم و استخوان فک جلوگیری کرد.

     آیا ایمپلنت کاشت دندان پس زده می شود ؟

    خیر ، ایمپلنت های دندانی برخلاف انواع دیگر پیوند (قلب ، کلیه ، ریه و …) رد نمی کنند ، زیرا تیتانیوم استفاده شده در کاشت کاملاً با محیط بدن سازگار است.

    علل از دست دادن و افتادن ایمپلنت کاشت دندان چیست؟

    جراحی نامناسب

    ضربه (آسیب و ضربه) بلافاصله پس از جراحی به ایمپلنت دندان

    پروتز نامناسب و عدم توزیع مناسب نیرو

    از همه مهمتر ، بیمار بهداشت دهان و دندان را رعایت نمی کند

    مراحا انجام ایمپلنت

    فواید کاشت ایمپلنت دندان نسبت به سایر روشهای درمانی جایگزینی دندان

    بیشتر ایمپلنت های دندانی اولین انتخاب و درمان استاندارد دندان های از دست رفته هستند و به سایر روش های درمانی ترجیح داده می شوند زیرا:

     از جهات زیادی مشابه دندان طبیعی و سالم عمل میکند.

    استخوان نگهدارنده دندان محافظت می شود. اگر فضای دندانی که از دست رفته است خالی بماند یا از جایگزین مناسبی استفاده نشود ، مشکلاتی مانند تحلیل و کاهش استخوان فک ایجاد می شود. وقتی استخوان دیگر توسط دندان طبیعی پشتیبانی نشود ، از بین می رود و مقاومت و مقاومت خود را از دست می دهد. کاشت دندان تنها جایگزین دندانهای طبیعی است که از استخوان محافظت می کند ، تولید استخوان طبیعی را تحریک می کند و از خراب شدن آن جلوگیری می کند.

    ایمپلنت دندانی ثابت جای دندان از دست رفته را می گیرد به شکلی که از نظر عملکرد ، شکل ظاهری و احساسی مشابه دندان طبیعی بیمار است. سایر گزینه های دندانپزشکی می توانند منجر به از دست دادن استخوان شوند و در غذا خوردن ، صحبت کردن ، زیبایی لبخند و سایر کارهای روزمره اختلال ایجاد کنند.

    راه حل طولانی مدت و ماندگار

    پروتزهای معمولی و پل های دندانی فقط پنج تا ده سال دوام دارند و اگر مراقبت بیش از ده سال طول بکشد ، وقت آن است که جایگزین آنها شود و اگر کاشت دندان انجام شود باید جایگزین شوند ، اگرچه نیاز به تنظیمات دوره ای دارد. وجود دارد ، اما اگر به درستی از آن مراقبت شود ، می تواند تا آخر عمر ادامه یابد و هیچ نگرانی ایجاد نکند.

    شکل صورت و لبخند به طور طبیعی حفظ می شود. صورت بدون دندان کمی شل است و لبها آویزان هستند و صورت غمگین به نظر می رسد. کاشت ظاهر طبیعی صورت و لبخند را حفظ می کند.

    ماندگاری ایمپلنت

    نیاز به ظرفی برای نگهداری دندان مصنوعی وجود ندارد

    اگر به جای دندان مصنوعی از ایمپلنت های دندانی استفاده کنید ، دندان های شما برای همیشه در دهان شما قرار می گیرند و مجبور نیستید به دنبال مکانی برای نگهداری دندان های خود باشید. دیگر لازم نیست نگران لیز خوردن ، شل شدن و افتادن دندان ها باشید. از مسواک و نخ دندان در کاشت دندان دقیقاً مانند دندان های طبیعی استفاده می شود و نیازی به تمیز کردن دندان های خارج از دهان نیست.

    از دندان های سالم محافظت می کند.

    در روش بریج ، دندانهای سالم در دو طرف دندان از دست رفته به عنوان پشتیبان برای رفع مصنوعی استفاده می شود که باعث ساییده شدن یک یا دو طرف دندان از دست رفته و در نتیجه دندان های سالم در اطراف دندان می شود. گمشده ها نیز زخمی شده اند. بنابراین ، در یک بریج ، دندان های سالم که نیاز به پشتیبانی و نگهداری از بریج دارند ، با گذشت زمان دچار مشکل می شوند ، اما در مورد ایمپلنت این مشکل وجود ندارد. کاشت در استخوان فک قرار دارد و هیچ ارتباطی با دندان های سالم اطراف ندارد.

    بعد از انجام ایمپلنت به راحتی صحبت میکنید

    دندان مصنوعی متحرک برای برخی در مورد یک بحث ثابت است. با استفاده از ایمپلنت های دندانی ، عملکرد دهان و گفتار دقیقاً مانند دندان های طبیعی است.

    با خیال راحت غذای دلخواه خود را بخورید

    شما می توانید غذاهای مورد علاقه خود را بدون نگرانی و با خیال راحت بخورید و از آنها لذت ببرید. ایمپلنت ها به اندازه دندان های طبیعی راحت و محکم هستند و لازم نیست از خوردن برخی غذاها مانند دندان مصنوعی نگران باشید و احساس ناراحتی کنید.

    دیگر دچار پوسیدگی تاج دندان نخواهید شد

    در تاج مصنوعی کاشت ، پوسیدگی ایجاد نمی شود ، اما شما باید طبق برنامه منظم به دندانپزشک بروید و از آن مراقبت کرده و به طور منظم و روزانه آن را تمیز کنید تا لثه های شما تمیز باشد ، مانند زمانی که دندان های طبیعی داشتید.

    نگران لغزیدن دندان نباشید

    وقتی می خندید ، صحبت می کنید ، می بوسید و غذا می خورید ممکن است دندانهای مصنوعی بلغزد و مجبور شوید آنها را با دست دوباره در جای خود قرار دهید. ایمپلنت دندانی در جای خود ثابت است و به طور طبیعی با استخوان فک جوش داده می شود بنابراین هرگز لیز نخورد و حرکت نکند.

    مراقبت از ایمپلنت

    ایمپلنت کاشت دندان فوری چیست؟

    کاشت فوری روشی برای درمان کاشت است که در آن اندکی پس از قرار دادن کاشت در استخوان فک ، یک تاج موقت بر روی کاشت قرار می گیرد. این دندان تعویضی موقتی معمولاً به دقت شکل می گیرد تا در تماس با دندان مقابل قرار نگیرد و فقط برای زیبایی لبخند تا جایگزینی تاج دائمی است.

    ایمپلنت های فوری می توانند عملکردی نیز داشته باشند ، به این معنی که با دندان مقابل تماس دارند و همچنین می توانند برای غذا خوردن استفاده شوند. این ایمپلنت های عملکردی فوری هنگامی استفاده می شوند که چندین دندان وابسته به ایمپلنت پشت سر دهان قرار داشته و توسط یک رابط سفت و سخت مانند دندان مصنوعی به هم متصل شوند. مثال متداول در این مورد ، دندان مصنوعی تحتانی 4 قوسی است. این روش تمام ایمپلنت ها را به هم متصل و قفل می کند تا هنگام جوشکاری محکم در استخوان فک قرار بگیرند. به این ترتیب هر نیرویی که ممکن است به یک ایمپلنت وارد شود از کار می افتد ، در این حالت بین چندین کاشت تقسیم می شود و مشکلی ایجاد نمی کند.

    در هر دو مورد ، بیمار در حالی که منتظر بهبودی کاشت است از لبخندی به ظاهر طبیعی لذت می برد. اگرچه این گزینه جذاب به نظر می رسد ، اما شما باید با مزایا و خطرات کاشت فوری در مقایسه با روش های معمول کاشت ایمپلنت آشنا باشید زیرا این روش برای همه مناسب نیست.

    مفهوم ایمپلنت فوری مفهوم جدیدی نیست و از دهه 1960 که ایمپلنت های دندانی مدرن معرفی شد و در مراحل ابتدایی است استفاده می شود. با این حال ، پیشرفت در فناوری تصویربرداری باعث موفقیت بسیار بیشتر آن شده است.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    20 + 6 =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.