10 راهکار فوق العاده برای این که کودک شما از دندانپزشکی نترسد

جلوگیری از ترس کودکان از دندانپزشکی با چند روش ساده
  • چگونه ترس کودکان از دندانپزشکی را از بین ببریم یکی از سوالات مادرانی است که فرزندشان دارای مشکلات دهان و دندان است و نیاز است که حتما به مطب دندان پزشک مراجعه کنند. در حالی که مراجعه به دندانپزشک برای سلامت دندان های کودک شما بسیار مهم است ، برخی از کودکان از مراجعه به دندانپزشک می ترسند ، اما روش های خوبی برای غلبه بر ترس از دندانپزشکی وجود دارد.

    کودکان مراجعه به دندانپزشک تأثیر زیادی در سلامت دندان های آینده آنها دارند و ممکن است برای همیشه دندانهای سالم به آنها بدهند و همچنین سلامت دهان و دندان آنها را افزایش دهند ، اما مسئله این است که کودکان از پزشکان به ویژه دندانپزشکی می ترسند. این به دلیل استفاده از ابزارهای دندانپزشکی است که کودک را بیشتر ترس می دهد.

    راهکارهایی موثر برای این که ترس کودک از دندانپزشکی را کاهش دهیم

    ترس کودک از دندانپزشکی یک ترس طبیعی است. در ادامه راهکارهایی را عنوان می کنیم که کودک شما از دندانپزشکی ترس نداشته باشد.

    از زمانی که خیلی کوچک هستند، این کار را انجام دهید

    هنگامی که کودک شما از سنین بسیار پایین به دندانپزشکی مراجعه می کند ، به تدریج به آن عادت می کند ، بنابراین دندانپزشک و ابزارهای او عجیب به نظر نمی رسند.

     

    کودک را هر سه ماه یکبار نزد دندانپزشک ببرید

    بهتر است هر سه ماه یکبار کودک خود را نزد دندانپزشک ببرید تا ارتباط موثری بین کودک و دندانپزشک برقرار شود و درمان های پیشگیرانه به موقع انجام شود. دندان های کودک را به سادگی معالجه کنید زیرا اگر کودک برای اولین بار اورژانسی (درد ، تورم ، آبسه و عفونت) را در دندانپزشک مشاهده کرد زیرا پزشک مجبور است با این مشکل مقابله کند ، اقدامات درمانی که معمولاً منجر به درمان های ناخوشایند می شود و دردناک می شود ، ، کودک می ترسد ، و این اولین برخورد روی نگرش او تأثیر می گذارد و او را به یک بیمار ترسو تبدیل می کند که از دندانپزشکی اجتناب می کند.

    کمک به کاهش ترس کودکان از پزشک

    مسئله دندانپزشکی را برای او ساده کنید

    هنگامی که می خواهید کودک خود را برای اولین بار نزد دندانپزشک ببرید ، یک مرور کلی در او انجام دهید و جزئیات زیادی در این زمینه انجام ندهید و همچنین از پزشک خود بخواهید که در اولین قرار ملاقات کار را طولانی نکند و یک معاینه و معاینه عمومی انجام دهد. به عنوان مثال ، روش هایی مانند پر کردن نباید در جلسه اول انجام شود زیرا باعث می شود کودک شما برای همیشه از دندانپزشک بترسد.

    مراقب حرف هایتان باشید

     از کلماتی مانند تزریق ، درد و آسیب استفاده نکنید زیرا کلماتی که استفاده می کنید باعث ترس و یا بی توجهی کودک شما به چیزی می شود. در عوض بهتر است به او مسواک های زیبا بخرید و به او بیاموزید که مانند یک بازی با کلمات زیبا و مهربان با مسواک کار کند و همیشه لبخند خود را با او نگه دارید و از بهترین و خوشحال ترین کلمات برای گفتن استفاده کنید. با او استفاده کنید.

     

    قبل از مراجعه واقعی، نقش دندانپزشک را ایفا کنید

    قبل از اینکه برای اولین بار به پزشک مراجعه کنید ، خود را در نقش یک دندانپزشک قرار دهید و او بیمار است و تا حد ممکن با مهربانی با او رفتار کنید و از صداهای خشن و ترسناک ساز تقلید نکنید و به او نشان دهید چگونه دندانپزشک دندان های شما را چک می کند و سپس از او می خواهد که در دندانپزشک بنشیند و نحوه مسواک زدن را به شما آموزش دهد.

    چرا کودکان از دندان پزشکی می ترسند

    سعی کنید که دندانپزشک های جداگانه ای داشته باشید

    بعضی از والدین همیشه کودک خود را نزد دندانپزشک خود می برند اما این اشتباه است. همچنین نباید تجربیات خود را با دندانپزشکی مانند کشیدن دندان ، پر کردن یا عصب کشی به اشتراک بگذارید. حتماً کودک خود را با تجهیزات استریلیزه و کاملاً مناسب کودکان به دندانپزشک معتبر ببرید و کودک شما را دچار اضطراب و استرس نکند.

     

    خودتان را برای بهانه گیری کودک آماده کنید

    هر چقدر هم که آرام و بدون استرس باشید و کودک خود را به بهترین کلینیک اطفال برسانید ، باز هم ممکن است حالت تهوع داشته باشید. خود را برای این کار آماده کنید تا با کودک خود برخورد سختی نداشته باشید زیرا تمام تلاش شما برای تأمین راحتی به هدر می رود و کودک خاطره بعدی دندانپزشکی را برای همیشه خواهد داشت.

     

    به کودک خود رشوه ندهید تا ترس او از دندانپزشکی را بکاهید

    بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند که هرگز به کودک خود قول ندهید ، به عنوان مثال به او نگویید که اگر در دندانپزشک آرام باشد ، برای او غذا یا اسباب بازی خریداری می کنی ، این می تواند اضطراب و استرس کودک را افزایش دهد. و حال او را بد کند. او به آن عادت می کند و باعث می شود مواقعی که واقعاً از انجام کاری نمی ترسد ، این کار را نشان دهد و به نوعی شما را باج دهد و در عوض به او قول دهد که از توصیه های دکتر پیروی کند. به عنوان مثال ، او همیشه باید مسواک بزند ، از نوشیدنی های شیرین پرهیز کند و همیشه دندان های خود را به خوبی درمان کند.

    کاهش ترس کودکان از دندان پزشک با صحبت کردن

    هیچگاه مفصل در مورد کار دندانپزشک صحبت نکنید

    هرگز درمورد کارهایی که دندانپزشک می خواهد انجام دهد با جزئیات با کودک صحبت نکنید و اجازه دهید پزشک با کودک به زبان کودکانه و به روش خودش صحبت کند و به تدریج او را با محیط کار و تجهیزات خود آشنا کند ، با درمان های سبک. گام به گام درمان ها را انجام داده و سنگین کنید.

     

    خاطرات ناخوشایند خود را تعریف نکنید تا درمان دندانپزشکی کودکان با ترس همراه نباشد

    در حضور کودک ، خاطرات ناخوشایند و درمان های دندانپزشکی خود را با دیگران به اشتراک نگذارید و اجازه ندهید که وی درمان دندان های دیگران را از نزدیک ببیند.

     

    به صحبت های دندانپزشک گوش دهید تا از ترس کودکتان کاسته شود

    هر دندانپزشکی روش درمانی متفاوتی دارد ، بنابراین اگر دندانپزشک به شما توصیه می کند در حین درمان از اتاق خارج یا خارج از اتاق باشید ، برای بهترین کیفیت درمان به او گوش فرا دهید و کودکان خوشحال و علاقه مند به دندانپزشکی را مشاهده خواهیم کرد.

     

    روی اهمیت بهداشت دهانی او تاکید کنید.

    حتما برای کودک خود توضیح دهید که همه افراد در هر سنی برای تقویت دندان های خود و بهتر غذا خوردن باید به پزشک مراجعه کنند و در نتیجه کار با آنها بسیار راحت تر از دیگران خواهد بود و بدن و دندان سالم تری دارند. حال ، برای اینکه بتوانند قرارهای ملاقات خود با دندانپزشک را به حداقل برسانند ، باید بهداشت دهان و دندان را لازم و کافی رعایت کنند.

    تاثیر دندان پزشک بر سلامت دندان کودکان

    به سوالات کودکتان در رابطه با دندانپزشکی پاسخ دهید.

    وقتی کودک شما بزرگ می شود ، قطعاً از محیط دندانپزشکی بیشتر آگاه می شود ، در این صورت می توانید به سوالات و ترس او پاسخ دهید و چیزهایی را برای او توضیح دهید.

    اسباب بازی را فراموش نکنید

    حتماً او را نزد دندانپزشکی ببرید که وسایل کافی و عالی برای کودکان از جمله اسباب بازی های جذاب در اختیار دارد و حتماً خودتان پیش از این کلینیک را بررسی کنید تا مطمئن شوید فرزندتان آن را می خواهد.

     

    از قبل با پزشک هماهنگ کنید

    اگر فرزند حساسی دارید یا در شرایطی قرار گرفته اید که نتوانستید کودک خود را به کلینیک دندانپزشکی کودکان ببرید ، حتماً با پزشک خود صحبت کنید و از او بخواهید تا حد امکان با کودک شما رفتار کند.

     

    او را با خود به مطب دندانپزشک ببرید

    او را با خود به دندانپزشک ببرید تا ببیند دندانپزشک روی دندانهای شما چه می کند.

     

    کودکتان را به مکالمه داشتن و صحبت کردن تشویق کنید

    او را تشویق کنید که با پزشک خود تماس بگیرد ، به سوالات او پاسخ دهد و نسبت به او خوش بین باشد.

     

    فضایی مثبت را در ذهن او بسازید

    اگر اولین بار است که کودک خود را به دندانپزشک می برید ، حتماً دندانپزشکی را با اصطلاحات مثبت ، مهربانی دندانپزشک و سهولت عمل توصیف کنید.

    توجه: اولین ویزیت کودک توسط دندانپزشک باید پس از اولین رویش دندانهای شیری کودک باشد و این قرار ملاقات نباید بیشتر از یک سال باشد. رشد دندان و فک هر سه ماه یکبار بررسی می شود و فلوراید تراپی حرفه ای از حدود 2 سالگی در مطب آغاز می شود. این ویزیت های مکرر به تدریج منجر به آشنایی کودک با دندانپزشک می شود.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    پنج × 4 =

    یک دیدگاه

    1. مریم گفت:

      سلام

      ممنون از مطلب فوق العاده تون. من راهکارهای شما را مطالعه کردم و بر روی کودک خودم به کار گرفتم. تا حدودی نتیجه گرفته و توانسته است بهتر در مطب دندانپزشکی رفتار کند.

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.