درمان خانگی و طب سنتی پیوره لثه چیست؟

پیوره لثه با درمان خانگی
  • اگر در دهان خود پیوره دارید، باید بگوییم که دیر یا زود، دچار آسیب دیدگی در لثه ها و همینطور دندان های خود خواهید شد و در نهایت هم مانند پیرمرد ها دندان های خود را از دست خواهید داد.

    پیوره لثه چیست؟

    در اطراف دندان و لثه ها بافت های محافظی قرار دارند که از آن ها مراقبت می کنند. پیوره نقشش آسیب وارد کردن به این بافت های محافظ می باشد. رتبه اول بیماری های دهانی به پوسیدگی دندان مربوط می شود و رتبه دوم به پیوره تعلق خواهد گرفت. اگر بخواهیم به علت وقوع پیوره اشاره کنیم، باید به باکتری هایی اشاره کنیم که در سطح دندان ها و یا حتی فضای بین دندان ها و لثه ها قرار گرفته اند. دندان ها دارای یک سری ساختار به نام ساختار های پیشین می باشند. ساختار های پیشین شامل لثه ها و استخوان هایی هستند که در اطراف دندان ها قرار گرفته اند. باکتری هایی که در سطح دندان ها قرار دارند، مقداری اسید تولید کرده که در نهایت این اسید ها و آنزیم ها می توانند به این ساختار های پیشین آسیب وارد نموده و آن ها را تخریب نمایند. این بیماری به مرور و آهسته آهسته می تواند استخوان آلوئول را تخریب کرده و پس از این کار دندان شل شده و می افتد. اگر روی دندان های شما رسوب وجود دارد، به راحتی ممکن است به این بیماری مبتلا شوید.

    اثرات کلی پیوره بر روی بدن

    پیوره بیماری پیچیده ای است و به گونه ای بوده که حتی در هنگام غذا خوردن و یا حتی مسواک زدن، می تواند میزان باکتری های موجود در خون شما را افزایش دهد. این باکتری ها آنقدر خطرناک هستند که وجود آن ها در خون شما می تواند منجر به بیماری های زیر شود:

    انفارکتوس  میوکارد (حمله قلبی):

    این باکتری ها می توانند در رگ های خونی، لخته ایجاد نمایند. این لخته ها در رگ های خونی می توانند انفارکتوس ایجاد نمایند.

    سکته مغزی:

    شرایین مغزی به وسیله باکتری هایی که در خون قرار گرفته اند، مسدود شده و سکته مغزی را به دنبال خواهند داشت.

    زایمان زودرس:

    • اگر فرد باردار باشد، درد زایمان در فرد افزایش خواهد یافت.
    • ممکن است در هنگام زایمان، وزن نوزاد بسیار کم باشد.
    • اگر فرد دارای 60 سال به بالا باشد، با بیماری هایی نظیر مشکلات مغزی، افسردگی و اختلال در گردش خون مواجه خواهد شد.
    • مبتلا شدن به اختلالات نعوظ و همچنین انواع سرطان ها.
    • اگر فردی دیابت داشته باشد و در کنار آن به پیوره هم مبتلا باشد، به سختی می توان قند خون وی را کنترل کرد. برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی، بهتر است تمامی افراد دیابتی تست دهان و دندان را تجربه نمایند.

    علت های به وجود آمدن پیوره لثه

    چگونه می توان پیوره را تشخیص داد؟

    نکته جالب توجه در رابطه با بیماری پیوره این است که این بیماری بدون هیچ گونه درد، پیشرفت زیادی خواهد رکد و در بسیاری از مواقع بیمار ممکن است متوجه نشود. البته می توانید پس از مشاهده هر کدام از علائم زیر به یک متخصص پریودنتولوژی مراجعه نمایید:

    اگر در هنگام مسواک زدن، در لثه ها دچار خونریزی می شوید و یا نمی توانید مواد غذایی سخت نظیر هویج یا سیب را به راحتی بخورید.

    به لثه های خود نگاه کنید. اگر لثه های شما به صورت مداوم دچار تورم و قرمزی هستند.

    اگر به مرور زمان بین دندان هایتان فاصله ایجاد شده است.

    اگر دهانتان بوی بدی می دهد و یا حتی مزه نامناسبی شبیه به مزه فلز دارد.

    اگر به صورت تدریجی لثه های شما تحلیل رفته و ریشه دندان ها در حال نمایان شدن می باشد (البته دقت کنید که برخی از افراد بیش از اندازه از مسواک های زبر استفاده کرده و در نهایت این مشکل در آن ها ایجاد می شود که هیچ ارتباطی به پیوره ندارد).

    در صورتی که فاصله دندان های شما به اندازه 6 الی 7 میلی متر بوده و در نهایت هم نیاز به مصرف آنتی بیوتیک و انجام عمل پیوند مغز استخوان دارید.

    در صورتی که بیماری شما پیشرفت کند، بدون هیچ دلیل دندان های شما لق شما و کنده خواهند شد.

    چه چیزی باعث بروز بیماری پیوره می شود؟

    عوامل متعددی بر بروز بیماری پیوره نقش خواهند داشت از جمله بیماری دیابت، مصرف بالای کربوهیدرات، استعمال دخانیات، وجود بیماری های سیستماتیک و از همه مهم تر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان.

    کشیدن سیگار باعث به وجود آمدن پیوره لثه

    چگونه می توان از بروز پیوره جلوگیری کرد؟

    هر بیماری حتی بیماری پیوره نیز می تواند تحت درمان قرار گرفته و بهبودی را رد فرد حاصل کند. برای جلوگیری از ابتلا به بیماری پیوره باید اقدامات زیر را انجام داد. این اقدامات عبارت اند از:

    در ابتدای امر باید دندان ها، لثه ها و دهان خود را همیشه تمیز نگه داشته و بهداشت را رعایت نمایید. به منظور این کار باید روزانه از مسواک و نخ دندان استفاده نمایید. بهتر از دوز استفاده از مسواک مناسب، دو مرتبه در طول روز باشد. در صورت استفاده از نخ دندان با روش صحیح، می توانید طول عمر دندان های خود به اندازه 6 سال افزایش دهید.

    همچنین به منظور رعایت هر چه بیشتر بهداشت و همچنین از بین بردن بوی بدن دهان خود، از یک دهانشویه بهداشتی استفاده نمایید. البته میزان استفاده از دهانشویه نباید زیاد باشد، زیرا ممکن در ترکیباتش مواد شیمیایی به کار رفته باشد که در دراز مدت به دندان های شما آسیب وارد نماید.

    می توایند از پیاز استفاده کنید. اگر پیاز را به طور مداوم بجوید از بروز عفونت های دندان و لثه جلوگیری خواهد کرد.

    به منظور رفع التهابات لثوی هم می توانید از میوه های دارای ویتامین سی نظیر نارنگی استفاده نمایید.

    اگر رسوبات بر روی دندان های شما جمع شوند، به مرور زمان پیوره رخ خواهد داد. بنابراین هر 6 ماه یک بار به متخصص مراجعه نموده و دندان های خود را نظر سلامت بررسی نمایید.

    البته به منظور معاینه دندان ها، آن هم هر 6 ماه یک بار باید به متخصص پریودنتیست مراجعه نمایید.

    اين مطلب ادامه دارد …

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    9 − 4 =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.