ارتباط نعناع و خنک شدن نفس

ارتباط نعناع و خنک شدن نفس
  • برای شما هم اتفاق افتاده است که وقتی نعنا می خورید ، در دهان خود احساس خنکی می کنید. آیا دلیل این احساس را می دانید؟

    بعضی از غذاها بعد از خوردن غذا باعث خنک شدن دهان می شوند. محیط بیرون هر چقدر گرم باشد ، هنگام خوردن این غذاها مانند نعناع و فلفل ، در دهان خود احساس خنکی می کنید. کپسایسین موجود در فلفل ، و منتول در نعناع فلفلی ، هنگام خوردن شکلات نعنا یا فلفل دلمه ای یا جویدن آدامس نعناع ، دهان شما را خنک می کند.

     ارتباط نعناع و خنک شدن نفس

    چرا نعناع فلفلی دهان را خنک می کند؟

    منتول و کپسایسین هر دو روی سیستم گیرنده حسی تأثیر می گذارند و مواردی مانند لمس ، دما و درد را کنترل می کنند. نعناع فلفلی روی مغز شما تأثیر می گذارد و باعث می شود از خارج احساس خنکی کنید. نورون های حسی در پوست و دهان می توانند احساسات مختلفی مانند گرما و سرما را احساس کنند.

    این نورون ها حاوی پروتئین های مهمی هستند که نقش مهمی در کمک به احساس خنکی دهان و تنظیم جریان یون ها در غشای سلول دارند.

    چرا نعناع باعث خنک شدن دهان می شود؟

    این پروتئین یک کانال یونی است و کانال های یونی بسته شده اند تا بتوانند پروتئین گیرنده محرک مورد نظر را تشخیص دهند. این کانالها با احساس خنک شدن باز می شوند تا به یون های کلسیم و سدیم اجازه ورود به سلول را بدهند. یونهای تازه پتانسیل عملکردی را که سلولهای عصبی را به مغز منتقل می کند تحریک می کنند. این یون ها با درگیر شدن سلول های مغز و ارسال سیگنال به مغز باعث ایجاد حس خنک در داخل دهان می شوند. به طور کلی ، مولکول های منتول باعث می شوند گیرنده های TRPM8 کانال های یونی خود را باز کرده و یک عمل بالقوه را به مغز ارسال کنند و باعث خنک شدن دهان شود. در واقع ، هیچ تغییری در دما در داخل دهان ایجاد نمی شود ، فقط احساس خنکی است.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    3 × 5 =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.