علت و درمان ترک پا رفع آن با روش های خانگی موثر

عوامل موثر بر ترک پا
  • ترک پا یکی از مشکلاتی است که بسیاری از مردم با آن روبرو هستند و ممکن است سالها با آن زندگی کنند. در حالی که با کمی مراقبت و درمان می توان ترک های پا را درمان کرد. ترک های پاشنه بیشتر در خانم ها دیده می شود و زیبایی پا را تحت تأثیر قرار می دهد ، به خصوص هنگام پوشیدن صندل و کفش تابستانی. از طرف دیگر ، احساس خشکی و زبری آزار دهنده و آزار دهنده است. اگر شما هم از خشکی کف پا رنج می برید و به دنبال راه حل هایی برای از بین بردن ترک های پا هستید

    علت ترک پا چیست؟

    دلایل زیادی برای ترک پا وجود دارد. از خشکی پوست و کمبود رطوبت گرفته تا پوشیدن طولانی و بیش از حد کفش ، می تواند باعث ایجاد ترک در کف پا ، به خصوص پاشنه پا شود. اگر علائمی مانند خشکی پوست در اطراف پاشنه یا ترک پوست دارید ، به این بیماری نیز مبتلا هستید. با دانستن علت ، می توانید درمان را شروع کنید. در زیر لیستی از رایج ترین دلایل ترک پا وجود دارد. توجه داشته باشید که اضافه وزن فشار زیادی به پاشنه پا و ترک می آورد.

    خشکی پوست: خشکی پوست شایع ترین علت ترک پا است. پوست زیر پاهای شما اغلب خشک ، خشن و ترک خورده است. به این دلیل که پوست اطراف پاشنه های شما تعداد نسبتاً کمی غدد عرق دارد. چربی ها معمولاً پوست را نرم کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می کنند. اگر پوست شما بسیار خشن و خشک است و قابلیت ارتجاعی کمتری دارد و این دلیل ترک پاشنه پا در شما است.

    کمبودها: کمبود ویتامین ها ، مواد معدنی و روی در رژیم غذایی می تواند بر سلامت پاشنه پا تأثیر بگذارد.

    فشار: گذراندن مدت زمان طولانی و ایستادن در محل کار یا خانه می تواند به پوست پاشنه شما فشار بیاورد.

    پیری پوست: پوستی ضخیم ، خشک و پوسته پوسته که خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد ، نشانه پیری پوست است. به همین دلیل ، با افزایش سن ، ترک های بیشتری روی پاهایمان مشاهده می شود.

    داشتن این بیماری: پای ورزشکار ، پسوریازیس ، اگزما ، بیماری تیروئید ، دیابت و برخی دیگر از بیماری های پوستی می تواند علت ترک خوردن پاشنه پا باشد.

    چاقی: اضافه وزن می تواند فشار وارد شده به پد چربی زیر پاشنه را افزایش دهد. این باعث می شود که این چربی ها به لبه های پا رانده شوند و پوست قابلیت ارتجاعی خود را از دست بدهد. فشار بیش از حد به پا دلیل دیگر ایجاد ترک در کف پا است.

    فشار بر روی کفش: صندل یا کفش با انگشت باز نیز چربی را در کف پا پخش می کند و احتمال ترک خوردن کف پا را افزایش می دهد. مراقبت منظم از پا به ویژه هنگامی که کفش نامناسبی به پا می کنید یا در تابستان بسیار مهم است.

    بهداشت: تمیز نبودن کف پا می تواند دلیل دیگر ترک خوردن پاشنه پا باشد.

    آب: آب روی پاهای شما می تواند چربی های طبیعی پوست را از بین ببرد و پوست را خشن یا خشک کند. ایستادن طولانی مدت در مکان های مرطوب مانند حمام می تواند باعث پاشنه خشک و ترک خورده شود.

    کفش هایی با اندازه نامناسب: پوشیدن کفش هایی که اندازه پای شما نیستند ممکن است مشکلاتی مانند ترک پا یا درد پاشنه ایجاد کند.

    ژنتیک: برخی افراد از نظر ژنتیکی مستعد خشکی پوست و ضخیم شدن (پینه) اطراف پاشنه هستند.

    ساده ترین روش ها برای درمان ترک پا

    درمان ترک پا با راهکارهای خانگی

    در اینجا چند روش برای درمان ترک پاشنه پا با استفاده از مواد گیاهی یا روغنی موجود به همراه نحوه استفاده از آنها آورده شده است.

    درمان ترک پا با جوش شیرین

    برای استفاده از جوش شیرین ، 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین را در 4.5 لیتر (10 لیوان آب) آب مخلوط کنید. جوش شیرین را با آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود. سپس پاها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در محلول قرار دهید. سپس می توانید از سنگ پا استفاده کنید و کرم های پا را روی کف پاهای خود بمالید. بهتر است در انتها جوراب بپوشید تا خامه ای که استفاده کرده اید به اطراف پخش نشود.

    این کار را یک هفته تکرار کنید و یک هفته متوقف شوید. چرخه درمان را 3 بار تکرار کنید تا درمان کامل شود. در صورت تمایل و برای نتیجه بهتر می توانید یک قاشق غذاخوری نمک به محلول خود اضافه کنید.

    رفع ترک پا با سرکه سیب

    پوشیدن کفش به مدت طولانی شرایط خوبی برای رشد و تکثیر میکروب ها فراهم می کند. میکروب هایی که می توانند به ترک ها نفوذ کرده و فرد را دچار دردسر کنند. سرکه سیب علاوه بر خاصیت ضد میکروبی ، به نرم و از بین بردن بوی بد پا نیز کمک می کند. برای استفاده ، فقط لگن را به نسبت 4 به یک آب و سرکه پر از آب کنید و به مدت 20 دقیقه پای خود را در آن قرار دهید. بعد از آن می توانید از سنگ پا و کرم استفاده کنید.

    درمان ترک پا با روغن زیتون

    روغن زیتون دارای خواص بی شماری است و درمان ترک پا یکی از آنهاست. مدت هاست که بسیاری از روغن زیتون برای درمان ورم کف پا استفاده می کنند. روغن زیتون ، روغن کنجد یا روغن بادام همه برای درمان خشکی و آبرسانی پوست استفاده می شود. برای استفاده ، ابتدا باید پاها را کاملاً بشویید و خشک کنید. کف پا را به خوبی چرب کرده و در مناطق ترک خورده ماساژ دهید. بهتر است این کار را شب قبل از خواب انجام دهید و سپس جوراب غلیظی بپوشید تا صبح روغن ها به پوست وارد شود و سپس پاها را بشویید.

    سبزی جعفری

    شاید تعجب کرده باشید که می توانید از جعفری برای درمان و از بین بردن ترک های پا استفاده کنید. جعفری گیاهی مغذی است که سرشار از کلاژن ، ویتامین C و ویتامین K. جعفری به بازسازی پوست و تسریع در ترمیم زخم ها کمک می کند. این عوامل منجر به استفاده از آن در درمان ترک های پاشنه شده است. برای استفاده از آن کافی است حدود 10 ساقه جعفری را با برگ های آنها بخورید و سپس آنها را در یک ظرف پر از آب داغ بریزید. پاهای خود را به مدت 30 دقیقه در ظرف قرار دهید. می توانید این کار را هر روز تکرار کنید تا زمانی که به نتیجه و بهبودی کامل برسید.

    عسل

    برای از بین بردن ترک های پا ، عسل یکی از بهترین میزبان هاست. عسل به دلیل خاصیت ضد باکتری و مرطوب کنندگی برای این مشکل بسیار مفید است. از عسل می توان برای درمان زخم های پوستی و رفع خشکی استفاده کرد. شما چندین گزینه برای استفاده از آن دارید. یکی اینکه بعد از شستن پا عسل را به کف پا بمالید و بعد از پوشیدن جوراب تا صبح با همان عسل بخوابید و صبح پاها را بشویید. روش دوم این است که چند قاشق عسل را به خوبی در آب گرم حل کنید و حدود یک چهارم پاها را در این محلول قرار دهید. پس از این ، می توانید تغییر در پوست پاهای خود را احساس کنید.

    ماسک لیمو

    تهیه ماسک لیمو روش دیگری برای درمان ترک پا در خانه است. برای تهیه این ماسک به 1 قاشق چایخوری نمک ، نصف فنجان آب لیمو ، 2 قاشق چایخوری گلیسیرین ، 2 قاشق چایخوری گلاب ، آب گرم و سنگ پا نیاز دارید. آب داغ را در قابلمه بزرگی بریزید و نمک ، 10 قطره آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری گلیسیرین و یک قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید. پاها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در این محلول قرار دهید.

    سپس پاشنه و کف پای خود را با سنگ بشویید و سلولهای مرده را از روی پوست پاک کنید. مواد باقی مانده از جمله گلیسیرین ، گلاب و آب لیمو را مخلوط کرده و کرم حاصل را به کف پاهای خود بمالید. در آخر ، پاها را با آب ولرم بشویید و خشک کنید. از خواص مواد تشکیل دهنده استفاده شده در این ماسک می توان به اسیدیته آب لیمو اشاره کرد که از ترک کف پا ، خاصیت نرم کنندگی بالای گلیسیرین و خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کننده گلاب جلوگیری می کند. استفاده از این مواد در کنار هم به درمان ترک پا کمک زیادی می کند.

    درمان ترک پا با وازلین

    یکی از ارزان ترین درمان های خانگی که می توانید برای از بین بردن ترک پا استفاده کنید ، وازلین است. پوست پاشنه در مناطق ترک خورده غالباً ضخیم و بسیار خشک است. ترک ها می توانند به سرعت بزرگتر یا عمیق تر شوند. برای درمان مشکلات وازلین ، باید پاها را به مدت 20 دقیقه در آب ولرم حاوی مواد شوینده قرار دهید و سپس از حوله ، سنگ پا یا اسکراب استفاده کنید تا لایه های ضخیم پوست شما پاک شود. قسمت بعدی استفاده از هر نوع کرم مرطوب کننده است (استفاده از کرم های پا توصیه می شود). در آخرین مرحله وازلین را به تمام کف پاهای خود بمالید و برای حفظ رطوبت جوراب بپوشید. به خاطر داشته باشید که هنگام لایه برداری باید پایتان خیس باشد ، اگر این کار را بعد از خشک شدن پوست انجام دهید ، ممکن است به پوست آسیب برسانید.

    ماساژ آب گرم موثرترین روش برای درمان ترک پا

    استفاد از انواع کرم‌ها برای درمان قطعی ترک پا

    اول از همه ، هیچ شرکتی نمی تواند ادعا کند که استفاده از کرم های آنها ، ورم کف پا را برای همیشه درمان می کند. برخی از محصولات موجود در بازار دارای اثربخشی بیشتر و برخی از آنها از تأثیر کمتری برخوردار هستند. البته این به نوع پوست و مراقبت شما نیز بستگی دارد.

    اکثر این کرم ها حاوی همان مواد از جمله نرم کننده ها و مرطوب کننده ها هستند و خشکی پوست شما را کاهش می دهند. اگر می خواهیم بهترین کرم های داخلی و خارجی موجود در بازار را معرفی کنیم ، باید موارد زیر را ذکر کنیم:

    کرم پا جی: این شرکت سالهاست که کرم ترک پا را با قیمت مناسب تولید می کند و مصرف کنندگان از آن راضی هستند. مدل هانی این محصول با حجم 50 مایل به فروش می رسد. از روغن بادام ، موم ، لانولین ، گلیسیرین و سوربیتول در کرم ترک و دست و پا جی استفاده می شود که به طور گسترده در پیشگیری از پینه و ترک ، پوست خشن دست ، پا ، زانو و آرنج استفاده می شود و همچنین تأثیر زیادی دارد on دارای نرمی و لطافت پوست دست و پا است و رطوبت خود را حفظ می کند. این کرم برای پوست های خشک و حساس یک معجزه است زیرا از درماتیت (خشکی) پوست جلوگیری کرده و آن را بهبود می بخشد و به شما برای داشتن زیبایی پاها کمک می کند.

    کرم ترک پا دکتر ژیلا: کرم ترک پا دکتر ژیلا یکی دیگر از محصولات محبوب داخلی است که حاوی عصاره های گیاهی و ویتامین 1 است. این ویتامین به تأمین آب و چربی مورد نیاز پوست کمک کرده و پوست شما را تازه می کند و همچنین باعث کاهش خارش ، التهاب و تحریک پوست می شود.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    20 + 10 =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.