موادی که معمولا در کرم های مرطوب کننده یافت می شوند

موادی که معمولا در کرم های مرطوب کننده یافت می شوند
  • استفاده از مرطوب‌کننده در تمام طول سال و به‌خصوص فصل‌های سرد توصیه می‌شود. حتی افرادی که پوستی چرب دارند، برای سلامت آن و جلوگیری از دهیدراته‌شدن پوست باید همواره از مرطوب‌کننده استفاده کنند. پس باید گفت این محصول یکی از اصلی‌ترین مراحل روتین است.

    در ساختار مرطوب‌کننده‌ها از مواد مختلفی استفاده می‌شود که وجود برخی از آن‌ها باعث عملکرد بهتر محصول خواهد شد. به همین دلیل افراد باید از رایج‌ترین مواد مورد استفاده در مرطوب‌کننده اطلاع داشته باشند تا بهترین محصول را خریداری کنند. در ادامه به معرفی این موارد می‌پردازیم پس تا انتهای متن با ما همراه باشید.

    استفاده از گلیسرین در مرطوب کننده

    اصلی‌ترین ترکیب مرطوب‌کننده آب و اسانس است، اما این 2 ماده در کنار هم تاثیر خاصی در پوست به‌ وجود نمی‌آورند، پس باید از مواد دیگری نیز در تولید مرطوب‌کنند استفاده کرد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها گلیسیرین است.

    درخصوص تاثیر گلیسیرین باید گفت این ماده رطوبت را از لایه‌های زیرین جذب می‌کند تا آن‌ها را روی لایه سطحی نگه دارد. گلیسیرین با این کار از خشکی پوست و کم‌آبی آن جلوگیری خواهد کرد.

    زمانی که رطوبت در سطح پوست باقی بماند، مانند یک سطح محافظتی عمل می‌کند و علاوه ‌بر جلوگیری از دهیدراته‌شدن پوست، جلوی ورود آلودگی‌های مختلف را به آن می‌گیرد. به همین دلیل معمولا این ماده را در ساختار محصولات مختلف مانند مرطوب کننده درمالیفت می‌بینیم.

    لازم است بگوییم گلیسیرین تنها رطوب و آب موجود در لایه‌های زیرین پوست را به سطح آن انتقال می‌دهد و این کار ممکن است در طولانی‌مدت باعث خشکی آن شود. البته اگر نرم‌کننده‌هایی مانند شی‌باتر در ترکیب استفاده شده باشد، این مشکل به‌ وجود نمی‌آید.

    اسید هیالورونیک در ساختار مرطوب کننده

    هیالورونیک اسید ماده‌ای است که به‌صورت طبیعی توسط پوست تولید می‌شود و به ماندگاری آب در آن کمک می‌کند. وجود این ماده در مرطوب‌کننده، جلوی بروز خشکی پوست را می‌گیرد.

    به‌طور کلی افزایش سن باعث بروز مشکلاتی مانند کاهش سطح تولید هیالورونیک اسید می‌شود و ازاین‌رو خشکی پوست را به‌همراه دارد. استفاده از محصولات حاوی این ماده باعث افزایش رطوبت پوست می‌شود، پس باید از آن‌ها استفاده کرد.

    یکی دیگر از عواملی که روی کاهش میزان تولید این ماده تاثیر دارد، قرارگیری در معرض اشعه‌های مضر خورشید است. افرادی که در طول روز زیاد از خانه خارج می‌شوند، در کنار توجه به استفاده از ضدآفتاب باید مرطوب‌کننده‌ای حاوی مقدار مناسب هیالورونیک اسید نیز استفاده کنند.

    اسید هیالورونیک در ساختار مرطوب کننده

    پترولاتوم در ساختار مرطوب کننده

    بسیاری از ما پترولاتوم را با نام وازلین می‌شناسیم. پترولاتوم نوعی ماده انسدادی است که در مرطوب‌کنند‌ه‌های بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث ایجاد پوششی روی پوست می‌شود. این پوشش مانند یک سد دفاعی از تبخیر آب جلوگیری می‌کند.

    اگر مرطوب‌کننده‌ای خریداری کنید که حاوی گلیسیرین و وازلین باشد، در جذب رطوبت و آب بسیار خوب عمل می‌کند و با رساندن آب به لایه بالایی پوست، از دهیدراته‌شدن آن جلوگیری خواهد کرد.

    باتوجه‌به اینکه استفاده از مرطوب‌کننده حاوی پترولاتوم تاثیر بسیاری در حفظ رطوبت دارد، پس‌ از شستن صورت و استحمام بهتر است حتما از این نوع محصول استفاده کنید.

    شی باتر در ساختار مرطوب کننده

    شی باتر کره‌ای است که از دانه‌های درخت روغن قلم آن را می‌گیرند. این ماده نقش اساسی در تولید انواع مرطوب‌کننده دارد و برندهای مطرحی مانند sephora که در تولید لوازم آرایشی و مراقبتی فعال هستند، همواره از موادی مانند شی باتر برای افزایش کیفیت محصولات خود استفاده می‌کنند.

    شی باتر آثار مثبت زیادی روی پوست برجای می‌گذارد که مهم‌ترین آن‌ها جلوگیری از پیری زودرس است. همچنین این ماده قابلیت برطرف‌کردن عیب‌های پوست و کاهش میزان چین‌وچروک‌های آن را دارد.

    شی باتر علاوه ‌بر اینکه باعث جوان‌ماندن پوست می‌شود، از تولید سلول‌های التهابی جلوگیری می‌کند یا حداقل جلوی تولید سریع آن‌ها را می‌گیرد، به همین دلیل با استفاده از محصولات حاوی این ماده می‌توان به کاهش التهاب نیز کمک کرد.

    لازم است بگوییم مرطوب‌کننده‌های حاوی شی‌باتر برای افراد دارای آکنه مناسب نیستند. در واقع این ماده باعث مسدودسازی پوست می‌شود که این کار نیز تشدید میزان جوش و آکنه را به‌ همراه دارد.

    شی باتر در ساختار مرطوب کننده

    سرامیدها در ساختار مرطوب کننده

    وجود سرامیدها در پوست ضروری است و به همین دلیل در بسیاری از محصولات مراقبتی مانند مرطوب‌کننده از این ماده استفاده می‌شود. البته تولید سرامید به‌ طور طبیعی در بدن صورت می‌گیرد، اما عواملی مانند افزایش سن در روند تولید آن اختلال ایجاد می‌کنند.

    سرامیدها همان اسیدهای چربی هستند که در لایه سطحی پوست قرار می‌گیرند و به حفظ رطوبت درون آن کمک می‌کنند. همچنین این ماده با ایجاد سد محافظتی جلوی نفوذ آلودگی به درون پوست را می‌گیرد و ازاین‌رو مانع ایجاد جوش می‌شود.

    وجود سرامید، جوان‌ماندن پوست و عدم بروز چین‌وچروک را به ‌همراه دارد، اما افزایش سن به ‌طور طبیعی تولید این ماده را با مشکل مواجه می‌کند. ازطرف‌دیگر قرارگیری در معرض اشعه‌های مضر خورشید نیز باعث کاهش میزان تولید سرامید می‌شود. به همین باید در مرطوب‌کننده‌ها از این ماده مهم استفاده کنند.

    جمع‌بندی

    افزایش سن باعث بروز علائمی پیری مانند چین‌وچروک می‌شود که از دلایل آن باید به قرارگیری در معرض اشعه مضر، خشکی پوست و کاهش سطح موادی مانند هیالورونیک اسید و سرامید اشاره کرد.

    تولیدکننده‌های محصولات مراقبتی با درنظرگرفتن این موارد مرطب‌کننده‌هایی حاوی سرامید، هیالورونیک اسید، شی‌باتر، گلیسیرین و وازلین می‌سازند. با استفاده از این محصولات می‌توانید از خشکی پوست جلوگیری کنید و سرعت روند پیری را تا حد زیادی کاهش دهید.

    سوالات متداول

    در تولید مرطوب‌کننده‌ها از چه موادی استفاده می‌شود؟

    هر شرکت از مواد مختلفی در تولید مرطوب‌کننده استفاده می‌کند تا افراد تاثیر خاصی از آن ببینند. به‌طورکلی از رایج‌ترین موادی که در بسیاری از این محصولات دیده می‌شود، باید به شی باتر، گلیسیرین، پترولاتوم و سرامید اشاره کرد.

    دلیل استفاده از سرامید در مرطوب‌کننده‌‌ها چیست؟

    پوست، خود سرامید تولید می‌کند، اما افزایش سن باعث کاهش سطح آن می‌شود. با‌توجه‌به تاثیر سرامید در جلوگیری از خشکی و بروز چین‌وچروک معمولا از این ماده در تولید مرطوب‌کننده‌ها استفاده می‌شود.

    اسید هیالورونیک چه تاثیری روی پوست دارد؟

    هیالورنیک اسید در جوان ماندن پوست و عدم بروز چین‌وچروک بسیار موثر است، اما تولید این ماده در پوست با افزایش سن کاهش پیدا می‌کند. برای تامین هیالورونیک اسید مورد نیاز پوست باید از مرطوب‌کننده‌های حاوی این ماده استفاده کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    3 × 2 =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.