ارتباط کیفیت عطر ها با ماندگاری شان

ماندگاری عطر و ادکلن و نکات مهمی که باید بدانیم
  • ماندگاری عطر یا ادکلن یکی از مهمترین دغدغه های افراد برای خرید خوشبو کننده ها است. به طوری که عموم مردم کیفیت عطر را از میزان ماندگاری آن می سنجند. طبق باور عام، هر چه بوی عطر مدت زمان بیشتری بر بدن یا لباس باقی بماند پس قطعا از کیفیت بهتری برخوردار است. بر خلاف این باور، در واقع کیفیت عطر تنها با میزان ساعات ماندگاری آن مشخص نمی شود و آنچه برای نعیین کیفیت یک عطر باید در نظر گرفته و بررسی شود، ملاک های دیگری بجز میزان ماندگاری آن است.

     

    به طور کلی عطر ترکیبی از روغن ها یا اسانس های خالص معطر، ترکیبات شیمیایی معطر، فیکساتور یا ثابت کننده الکل یا در برخی مواد آب می باشد.

    اسانس های معطر می توانند طبیعی و برگرفته از گیاهان و حیوانات باشند، و یا بصورت شیمیایی سنتز شده در کارخانه ها باشند.

    شاخصه هایی که در مورد کیفیت عطر بررسی می شود در ابتدا میزان خالص بودن رایحه ی اساسی عطر، ترکیب هارمونیک نت های رایحه، واکنش های مناسب در شرایط متفاوت محیطی و محاطی

    و از این قبیل مسائل هستند، در آخر به میزان ماندگاری عطر ها نیز توجه می شود.

     

    ملاک های اشتباهی که برای کیفیت عطر ها در نظر میگیریم

     

    گاهی ممکن است برخلاف باور عموم مردم، عطر ماندگاری بالا و کیفیت پائینی داشته باشد که در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

    یکی از روش های ماندگار کردن انواع عطر ها، استفاده از مقدار زیاد فیکساتور است. فیکساتور ها ماندگاری عطر را تا مدت زیادی افزایش می دهند اما استفاده از ترکیبات نامرغوب و مواد شیمیایی نامناسب در ساخت عطرها می تواند حساسیت زا و یا مضر باشد. این موارد می تواند بصورت التهاب پوستی و یا سردرد های میگرنی و رنجش های سیستم بویایی ظاهر شوند.

     

    پخش بوی عطر در محدوده وسیع تر

    در مورد دیگر، افراد معمولا علاقه دارند بوی عطرشان شعاع بیشتری از فضا را پوشش دهد و این مساله را به عنوان ملاکی برای کیفیت عطر می شناسند. همچین ویژگی در عطر، نشانگر وجود حلالی با سرعت تبخیر بالا در دمای کم در ترکیب عطر می باشد که باعث می شود بدون اینکه ذرات عطر بر روی پوست بدن فرد پالایش شود در فضا منتشر می شود.

    ارتباط ماندگاری عطر با کیفیت ادکلن ها

    در استفاده از عطر یکی از مسائلی که حائز اهمیت است تفاوت رایحه یک عطر طی استفاده اشخاص متفاوت است. علت این مساله این است که عطر بر سطح پوست افراد جذب می شود و یک سری واکنش هایی با دمای بدن و ترکیبات شیمیایی پوست فرد انجام می دهد و سپس نت های مختلف در زمان مناسب از بدن فرد منتشر می شود و به مشام اطرافیان می رسد.

    در واقع علت خوشبویی عطر افراد تنها به رایحه عطر آن ها بستگی ندارد. حال اگر در این عطر از حلالی با سرعت بالا استفاده شده باشد، فرصت انجام مرحله ای که پیش تر توضیح دادیم از بین می رود و ممکن است بوی خوش آیندی از عطر مورد استفاده ی شما ساطع نشود، و از آن جایی که معمولا بدلیل انتقاد پذیری پائین اکثریت مردم، افراد رکی که صادقانه و بدون تعارف نظر بدهند کم هستند ممکن است شما هیچ گاه متوجه مشکل بوی عطر خود نشوید.

    بنابراین اگر میخواهید بوی عطرتان بیشتر در فضا پخش شود، بهتر از بجای استفاده از عطر هایی با کیفیت پایین و پخش بوی بالا، از سایر محصولات عطر مد نظرتان نظیر لوسیون، افتر شیو و… استفاده کنید.

     

     

    عطری که ماندگاری کمی دارد لزوما فیک نیست!

     

    ما معمولا فکر میکنیم اگر عطری از ماندگاری کمتری برخوردار باشد بی کیفیت و تقلبی است و تصور میکنیم عطر اورجینال، لزوما باید ماندگاری خیلی زیادی داشته باشد. در ادامه مسائلی توضیح داده می شود که متوجه می شویم چرا این دیدگاه تنها یک باور غلط است.

    راز ماندگاری بالای ادکلن ها و عطر های مختلف چیست؟

     

    ازآن جایی که امروزه در بیشتر کشورها، معمولا عطر ها دیگر کالای لوکسی به حساب نمی آیند و ضنعت عطر سازی تمایل دارد مصرف کننده های بیشتری به استفاده از محصولات این صنعت بپیوندند و فرهنگ استفاده از عطر به یک فرهنگ عام تبدیل شود، عطر ها دیگر به گونه ای نیستند که از یک عطر برای مصارف روزانه در تمامی محیط ها و اجتماعاتی که فرد با آن ها مواجه است استفاده شوند، بنابراین ماندگاری یک عطر باید به گونه ای باشد که فرد بتواند برای پیوستن از اجتماع و محیطی به اجتماع و محیط دیگر، رایحه ی عطر خود را تغییر دهد بدون اینکه اثری از رایحه قبلی بر بدن فرد باقی مانده باشد که با رایحه ی جدید ترکیب شده و آن را خراب کند.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    16 + دوازده =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.