همه چیز درباره لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی و زیر بغل

لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی و زیر بغل
  • یکی از تغییرات بعد از سن بلوغ رشد موهای زیر بغل و ناحیه تناسلی است. رشد این موها در هر دو جنس زن و مرد وجود دارد و طبیعی است، اما فرم رشد موها در دو جنس کمی متفاوت است. رشد این موها وابسته به هورمون‌های جنسی هستند.

    آشنایی با لیزر و روش کار آن

    لیزر یک واژه انگلیسی به معنای “تقویت نور به روش گسیل القایی تابش” است.

    دستگاه لیزر ابزاری است که نور را به شکل پرتوهای موازی بسیار باریک که طول موج مشخصی دارند ساطع می‌کند. این دستگاه از ماده‌ای جمع‌کننده یا فعال‌کننده نور تشکیل شده که درون یک محفظه تشدید نور قرار گرفته است. این ماده پرتو نور را که به وسیله یک منبع انرژی بیرونی که ممکن است الکتریسیته یا نور باشد، تقویت می‌کند.

    انیشتین کسی بود که طرح اولیه لیزر را برای اولین بار ارائه داده است. روش کار لیزر این‌گونه است که با تابش یک فوتون به یک ذره برانگیخته (اتم یا مولکول یا یون)، یک فوتون دیگر آزاد می‌شود؛ فوتون آزاد شده با فوتون قبلی هم فرکانس است. همینطور که این روند پیش می‌رود شمار فوتون‌ها نیز افزایش می‌یابد که می‌توانند باریکه‌ای از فوتون‌ها را به وجود بیاورند.

    در واقع لیزر از نظر ماهیت هیچ تفاوتی با نور عادی ندارد و عاملی که آن را از دیگر نورهای تولید شده از سایر منابع متمایز می‌کند خواص فیزیکی لیزر است. دانش و پیشرفت آن امروزه مدیون کشف لیزر و کاربردهای فراوان آن در علوم گوناگون به ویژه صنعت و پزشکی است.

    لیزر موهای زائد سرطان‌ زا نیست

    اصولا با شنیدن کلماتی مثل پرتو و یا تابش لیزر به بدن، ناخودآگاه به یاد سرطان میفتیم. اما باید بدانید که اصلا چنین نیست؛ چرا که  لیزر استفاده شده برای دستگاه‌های موهای زائد امواجی است که برای تابش غیر یونیزه استفاده می‌شود. طریقه از بین بردن موهای زائد توسط لیزر این گونه است که این امواج در پوست تولید گرما می‌کنند که منجر به غیرفعال شدن فولیکول مو و در نهایت مانع رشد مو می‌شود.

    لیزر موهای زائد زیر بغل

    انرژی ساطع شده از دستگاه لیزر تنها جذب لایه‌های سطحی پوست شده و به هیچ عنوان باعث جهش سلولی نمی شود. علاوه بر این عمق نفوذ انرژی در لیزر موهای زائد فقط تا ریشه مو می‌باشد که در دستگاه‌هایی که از تکنولوژی الکساندرایت استفاده می‌کنند این میزان به حداقل خود یعنی 3 میلیمتر رسیده است. با وجود تمام این موارد اگر دستگاه‌های رفع موهای زائد حتی یک درصد خطر بیماری‌هایی مثل سرطان را تشدید می‌کردند (حتی یک مورد گزارش در دنیا) در اولین اقدام و به سرعت تولید آن توسط سازمان غذا و دارو ایالات متحده متوقف می‌شد.

    لیزر موهای زائد باعث نازایی نمی‌شود

    یکی از باورهایی که درباره لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی وجود دارد این است که این اشعه‌ها ممکن است در آينده موجب نازایی گردد و توانایی بارداری را از افراد بگیرد؛ اما اینگونه نیست. همانطور که گفته شد عمق نفوذ کم این اشعه‌ها به هیچ یک از اعضای داخلی بدن آسیب نمی‌ساند و برای روابط جنسی و باروری مشکلی ایجاد نمی کند و فقط تا از بین بردن ریشه مو نفوذ می‌کند.

    لیزر موهای زائد تخمدان‌ها و به طور کلی اندام‌های داخلی را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد

    متخصصان پوست و لیزر اظهار دارند که پرتوهایی که از این دستگاه‌ها و برای مصارف از بین بردن موهای زائد انتشار می‌یابند، قادر نیستند به هیچ یک از اعضای داخلی بدن نفوذ کرده و در نتیجه به آنها آسیب برسانند.

    پس نتیجه یافته‌ها نشان می‌دهد با عمق نفوذ کم دستگاه لیزر (به ویژه تکنولوژی الکساندرایت) امکان آسیب رسیدن به اندام‌های داخلی به هیچ عنوان وجود ندارد.

    نکاتی مهم در رابطه با عوارض لیزر موهای زائد زیر بغل و ناحیه تناسلی

    • با توجه به مشاهده نشدن حتی یک مورد مشکل حاصل از لیزر موهای زائد، به جرأت می‌توان گفت لیزر موهای زائد هیچ گونه خطری ایجاد نمی‌کند.
    • هیچ ممنوعیت سنی و همچنین کسانی که سابقه جراحی قبلی در این نواحی را داشته‌اند برای رفع موها توسط لیزر وجود ندارد.

     

    • تنها عوارض‌های مشاهده شده پس از لیزر درد،سوزش، قرمزی، تورم، سوختگی و تیرگی یا روشنی پوست  هستند که آنها را هم با انتخاب دستگاه مناسب و متخصص بامهارت پوست می‌توان پیشگیری کرد.

    همچنین تاباندن پرتو لیزر  به پوست نواحی حساس از قبیل تیروئید، سینه، زیر بغل و غدد لنفاوی خطری ندارد؛ اما لیزر نواحی تیره‌تر مانند ناحیه تناسلی حتما باید زیر نظر متخصص انجام گیرد و نیازمند توجه بیشتر و تنظیمات خاص برای جلوگیری از سوختگی پوست می‌باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    3 × 4 =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.
    مقایسه 1 کالا
  • انصراف