بندانداز برقی آری یا نه؟

بندانداز برقی خوبه یا خیر؟
  • رفع موهای زائد بدن یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم  به خصوص خانم‌ها است. اصولا این افراد برای رهایی از شر موی زائد، به هر راهی متوسل می‌شوند؛ مثل استفاده از پودرهای موبر قدیمی، مومک، دستگاه اپی لیدی و همینطور بنداندازهای برقی که بتازگی وارد بازار شده است. برای اینکه تصمیم بگیرید کدام راه را انتخاب کنید ابتدا مقاله زیر را مطالعه کرده و سپس اقدام به استفاده از راه انتخابی خود کنید.

    علت رشد موهای زائد

    به طور کلی حدود 5 میلیون تار مو در کل بدن انسان‌ها وجود دارد که از این تعداد، حدود یک میلیون مو سهم ناحیه سر و گردن و چهار میلیون موی دیگر سهم گردن به پایین هستند. از بین کل موهای ناحیه سر وگردن فقط 100 تار مو در ناحیه سر واقع شده‌اند و مابقی تار موهای دیگر در صورت و گردن پخش شده‌اند.
    حتما مشاهده کرده‌اید در زمان تولد نوزادان، سر و بدن نوزاد از موهایی موسوم به موهای دوره جنینی یا موهای لانوگو پوشیده شده است کهاین موها به تدریج ریزش کرده و جای آنها را موهای طبیعی می‌گیرند. این موها یا کرکی طور هستند که به موهای ولوس معروفند یا حالت ضخیم دارند که به آنها موهای ترمینال می‌گویند.
    اکثر موهای سر و صورت هم، از نوع کرکی هستند و تعداد کمتری از آنها مانند موی ریش و سبیل مردان، موهای ابرو و مژه حالت ضخیم دارند.
    علت اصلی رشد موهای زائد دلایل ژنتیکی و بروز اختلال در عملکرد هورمون های بدن است. برای مثال در خانم‌ها بیماری تخمدان پلی کیستیک، غدد فوق کلیوی، هیپوفیز و تیروئید، موهایی ضخیم و ناخواسته در نواحی مختلف بدن خصوصا صورت رشد می‌کند که به آن هیرسوتیسم یا موهای زائد ناخواسته می‌گویند.

    مزیت استفاده از بندانداز برقی

    همانطور که گفته شد برای رفع و از بین بردن موهای زائد راه‌ها و روش‌های زیادی وجود دارد؛ مانند بند انداختن سنتی، مومک انداختن، کندن با موچین، اصلاح با تیغ و تراشیدن ، دکلره و الکترولیز و…

    استفاده از بنداندازهای برقی یکی از روش‌هایی است که به تازگی در بین مردم رواج پیدا کرده است. علت معروف شدن این دستگاه‌ها تبلیغات گسترده اینترنتی و ماهواره‌ای است که گاهی درباره کارایی آنها اغراق می‌شود.

    باید بدانید که استفاده از بنداندازهای برقی، تفاوت فاحشی با روش سنتی بند انداختن ندارد و فقط یک هزینه اضافی را به مصرف کننده تحمیل می‌کند. این روش نیز مانند سایر روش‌های از بین بردن موهای زائد، معایب و مزایایی دارد.
    از مهم‌ترین مزیت‌های بنداندازهای برقی سرعت زیاد کاربری، درد کمتر و در مواردی استفاده از بندهای یک بار مصرف و مقاوم است.

    معایب بنداندازهای برقی

    *عوارض و معایب بنداندازهای برقی، درست مثل همان عوارضی است که در استفاده از موچین، مومک و بند انداختن سنتی دیده می‌شود. مکانیزم کلی در این روش ها این است که، موها از قسمت رستنگاه مو که در ناحیه پایینی ریشه مو قرار دارند جدا می شوند، این در حالی است که ریشه موها از بین نمی‌رود و پس از مدتی موی جدیدی از همان ریشه قبلی رشد می‌کند.

    *دردناک بودن کندن موها خصوصا در افرادی که پوست حساس و با آستانه تحمل پایین درد هستند یک سوی ماجرا است  و خطر آسیب دیدن سطح پوست و شکسته شدن سد دفاعی پوست نیز سوی دیگر است.علت خطرناک بودن این اقدام آن است که با این اتفاق راه ورود میکروب‌ها و دیگر عوامل آسیب رسان موجود در سطح پوست به لایه‌های زیرین آن فراهم شده و ریشه مو دچار ضایعه‌های چرکی و عفونی می‌شود که نتیجه آنها جوش‌های چرکی یا فولیکولیت می‌باشد.

    *برای پوست‌های تیره و ضخیم و مستعد به ساختن اسکار یا جوشگاه نیز احتمال بروز جوشگاه‌های فرورفته یا برآمده در محل خروج مو از سطح پوست وجود دارد. همچنین احتمال تغییرات رنگدانه‌ای در پوست در محل کنده شدن موها به شکل پررنگ شدن و بندرت کمرنگ شدن پوست وجود دارد.

    *از معایب قابل توجه دیگر این است که دائمی نبودن نتایج این روش و نیاز به تکرار سریع و زیاد آن، فرد را خسته و در مواردی هم ناامید از درمان می‌کند.
    *همانطور که پیش‌تر گفته شد استفاده از بنداندازهای برقی، تفاوت عمده‌ای با روش سنتی بند انداختن ندارد و فقط یک هزینه اضافی را مصرف کننده تحمیل می‌کند.

    *خیلی مراقب تبلیغات پر زرق و برق رسانه‌ها درمورد دائمی یا طولانی مدت بودن استفاده از بنداندازهای برقی باشید. چون ثابت شده است که هیچ کدام از راه‌های گفته شده به طور دائم قادر به از بین بردن موهای زائد نیستند.

    لازم به ذکر است که درمان استاندارد و طلائی موهای زائد، لیزر است و هیچ روش درمانی دیگری تا به حال نتوانسته از آن پیشی بگیرد.

    لیزر راه حل رفع موی زائد

    لیزر تنها راه از بین بردن موهای زائد به صورت دائم یا طولانی مدت

    حال سوالی که پیش می‌آید این است که اگر استفاده از بندانداز سنتی یا برقی، دکلره، تراشیدن و موم انداختن کارایی چندانی ندارند، پس تکلیف ما با موهای زائد چیست؟

    مزیت‌های لیزر کردن موهای زائد

    از نظر متخصصان پوست، بهترین روش استاندارد و طولانی مدت رفع موهای زائد، انجام لیزر است. برای گرفتن نتیجه بهتر، مناسب است که موهایتان بسیار کوتاه باشد.
    طرز کار لیزر اینگونه است که، نور لیزر با طول موج‌های متفاوت بر پوست دارای موی زائد تابانده می‌شود و انرژی لیزر توسط رنگدانه موجود در ریشه مو که ملانین نام دارد، جذب شده و با حرارت مستقیم به ریشه مو، آن را تخریب می‌کند.
    دستگاه لیزرهای دایود، الکساندرایت و ان.دی. یاگ جزو بهترین لیزرهای انتخابی در درمان طولانی مدت موهای زائد هستند که بهتر است در چند جلسه به طور متوسط شش تا هفت جلسه استفاده شوند.
    نکته قابل توجه در استفاده از لیزر این است که توقع از بین رفتن 100٪ موهای زائد، یک توقع غیر واقعی است. مشاهده‌ها حاکی از آن است که در بهترین حالت نتیجه گرفته شده از لیزر موهای زائد حدود 90٪ می‌باشد.
    اين مطلب ادامه دارد …

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    سه × دو =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.