انواع ریمل و کاربرد آنها، ریمل مناسب شما کدام است؟

مدل های مختلف زیمل و کاربرد آن
  • ریمل چشم یک ابزار آرایشی بسیار رایج و پرکاربرد است که جلوه و زیبایی خاصی به چشم و مژه‌ها می‌بخشد. ریمل‌ها در انواع مختلفی از جهت، رنگ، برس، ترکیبات و… عرضه و خریداری می‌شوند. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع ریمل‌ها و کارکرد آن‌ها آشنا کنیم تا بتوانید بهترین مدل را به سلیقه خود انتخاب کرده و از آن لذت ببرید.

     

    ریمل یکی از محبوب‌ترین ابزار زیبایی چشم

     

    ریمل‌ یک ابزار آرایشی محبوب و متداول است که از طریق تفکیک مژه‌ها از همدیگر و همچنین حجیم و بلد ساختن آن‌ها و در نهایت بزرگتر نشان دادن چشم، زیبایی چشم‌ها و چهره شما را در یک آرایش طبیعی و یا حرفه‌ای تضمین می‌کند. ریمل‌ها بر اساس نوع و رنگ و برس به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که شما می‌توانید بر اساس سلیقه، نوع و رنگ پوست و مژه‌هایتان و عملکرد و کارکردی که از یک ریمل انتظار دارید دست به انتخاب بزنید و ریمل مناسب و مخصوص خود را استفاده کنید.

     

    انواع ریمل ها بر اساس نوع کاربرد

     

    ریمل مناسب شما چیست؟

     

     

     

    ریمل حجم دهنده (Volume Mascara)

     

    این ریمل‌ها به مژه‌های شما حجم می‌دهند و آن‌ها را پر پشت‌تر از حالت عادی نشان می‌دهند. این ریمل‌ها معمولا غلیظ‌تر هستند و مواد به کار رفته در آن‌ها مثل پلیمرهای سیلیکون یا موم به حجیم ساختن مژه‌ها کمک زیادی می‌کنند. این ریمل مناسب افرادی است که دارای مژه‌هایی نازک و با فواصل زیاد هستند. برس این ریمل‌ها ضخیم است و می‌تواند حجم زیادی از ماده ریمل را به خود بگیرد و بر روی مژه‌ها بنشاند.

     

    ریمل بلند کننده ( Lengthening Mascara )

     

    ریمل بلند کننده مناسب مژه‌هایی است که حجم خوبی دارند اما به اندازه کافی بلند نیستند. مواد موجود در فرمول این ریمل‌ها مثل الیاف‌ها به گونه‌ای ساخته شده‌اند که می‌توانند در چند لایه بدون تجمع به مژه‌ها بچسبند و آن‌ها را بلندتر از حالت عادی نشان دهند.

     

    ریمل فر کننده

     

    ریمل فر کننده مناسب برای خانم‌هایی است که مژه‌هایی صاف و بدون حالت دارند و می‌خواهند به ٱن حالت ببخشند. مواد موجود در این ریمل مثل پلیمر و رزین به‌مژه‌ها می‌چسبند و آن‌ها را تا مدت‌ها در همان حالتی که با برس به آن‌ها داده‌اید نگه می‌دارند. این ریمل مژها را به سمت بالا حالت می‌دهد و در نحوه استفاده از آن باید توجه داشته باشید که بیشترین مواد ریمل را بر روی ریشه مژه‌ها بزنید.

     

     

    ریمل ضد آب (Waterproof Mascara)

    ریمل ضد آب از آرایش شما در برابر آب، باد، تعریق و… محافظت می‌کند و ماندگاری آن را بر صورت‌تان افزایش می‌دهد. این ریمل برای کسانی که با آرایش به استخر می‌روند و یا زیاد عرق می‌کنند بسیار مناسب است زیرا مواد تشکیل دهنده آن از جمله موم و روغن‌های معدنی در برابر این عوامل مقاوم است و آرایش شما را پخش نمی‌کنند.

     

    ریمل‌های تقویتی

    این ریمل‌ها علاوه بر جلوه آرایشی و پر یا بلند کردن مژه‌ها دارای خاصیت درمانی و تقویتی هستند و استفاده مداوم از آنها می‌تواند مژه‌های شما را به ر طبیعی بلند، حالت‌ دار یا حجیم سازد.

     

    ریمل فیبری (Fiber Mascara)

    این ریمل‌ها به واسطه حرکت با مژه‌ها درگیر می‌شوند و اطرافشان را پوشش می‌دهند.

     

    ریمل جدا کننده ی مژه

    این ریمل یک ریمل هم‌کاره محسوب می‌شود که با غلظت بالای خود و فرمول ضد آبش می‌تواند مژه‌ها را به آسانی حجیم ضخیم کند. مواد این ریمل به طور مساوی بر روی مژه‌ها پخش می‌شود و با جدا کردن آن‌ها از همدیگر یک آرایش چشم بسیار زیبا رقم می‌زند.

     

    ریمل اکلیلی

    اگر می‌خواهید به یک مهمانی، کلاب یا دیسکو بروید و به یک آرایش جذاب و پر زرق و برق احتیاج دارید می‌توانید از این ریمل‌ها استفاده کنید که ظاهری بی‌نظیر برای شما خواهند ساخت. این ریمل‌ها به دو شکل پودری و مایع در دسترس‌اند و باید آنها را مطابق دستور العمل خاصشان به طور مساوی روی مژه‌ها پخش کنید تا گلوله گلوله نشوند.

     

    ریمل های رنگی ( Colored Mascara)

    ریمل‌های رنگی یک ابزار مناسب برای تنوع بخشیدن به آرایش‌ها و میکاپ‌های روزانه و عادی است که به راحتی با بلد کردن آرایش چشم و صورت ظاهری خاص و جذاب برای شما می‌سازد. البته فراموش نکنید که حتما به مژه های پایینی هم بزنید!

     

    انواع ریمل و کاربرد آنها

    شکل متفاوت برس ریمل

     

    شکل برس تعیین‌کننده محلی است که ریمل با مژه‌های شما برخورد می‌کند. هر ریمل با توجه به نوع کارکرد خود شکل خاص خودش را دارد. ریمل‌های حجم‌دهنده باید برس‌هایی ضخیم و پرمو داشته باشند تا به راحتی مژه‌ها را حجیم سازند. ریمل‌های فر کننده معمولا به شکل منحنی ساخته می‌شوند تا مژه‌ها را حالت بدهند و مژه‌های بلند کننده به شکل صاف و شبیه یک شانه ساخته می‌شوند تا مژه‌ها را تا حد ممکن بلند نمایند.

    در هر قسمت از مژه که نیاز به بازنمایی بیشتر دارد ریمل بیشتری بزنید. اگر می‌خواهید چشم‌هایتان درشت‌تر شود ریمل را وسط مژه‌ها بزنید و اگر می‌خواهید چشم‌هایتان حالت کشیده‌تری پیدا کند ٱن را بیشتر از همه جا به گوشه مژه‌ها بزنید.

     

     

    انواع ریمل بر اساس نوع ماده و ترکیبات

     

    ریمل پودری

    این ریمل از پودری ساخته شده که باید آن را با آب مخلوط کنید و به مژه‌هایتان بکشید. این ریمل مختص زمان‌هایی است که عجله دارید و فرصت کافی برای استفاده از انواع دیگر ریمل ندارید. به همین دلیل این ریمل ریمل مناسبی برای مهمانی‌ها به شمار نمی‌رود.

     

     

     

    ریمل کرمی

    این ریمل حجم، عمق و سنگینی لازم را به مژه‌های شما می‌دهد اما اشکالی که دارد این است که به راحتی پخش می‌شود و ممکن است چشم‌هایتان را سیاه کند. به همین دلیل برای استفاده از آن به ابزارهای خاصی احتیاج دارید. این ریمل یک ریمل حجم دهنده عالی است که می‌تواند حجم مژه‌های شما و زببایی آن را چند برابر کند.

     

     

    ریمل مایع

    این ریمل بسیار رایج در دسترس است و مناسب خانم‌هایی است که مژه‌های فری دارند. با استفاده از این ریمل مژه‌ها تیز و صاف خواهد شد و در عین حال حجم مناسبی پیدا می‌کنند. در این ریمل هم امکان پخش شدن وجود دارد اما اگر مدل‌های ضد آن را تهیه کنید می‌توانید از این مشکل در امان باشید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دیدگاه شما

    یک × یک =

    محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.